Lof voor Mario Balotelli: "Hij is duidelijk veranderd"

2 september 2015, 21:53

Mario Balotelli hoopt dit seizoen alle criticasters de mond te snoeren. AC Milan heeft hem misschien wel de laatste kans gegeven om zijn potentie waar te maken. Vicevoorzitter Adriano Galliani denkt dat de aanvaller er klaar voor is om het tegendeel aan iedereen te bewijzen. Na een mislukt jaar bij Liverpool heeft Balotelli zich al op goede wijze laten zien bij zijn eerste dagen in Milaan, zegt Galliani.

Liverpool wilde Balotelli graag kwijt en Milan pikte hem op huurbasis op met een optie tot koop. Bij de Rossoneri heeft het 'enfant terrible' zich meteen van zijn goede kant laten zien, als we Galliani moeten geloven. "Zijn houding is buitengewoon goed, hij is duidelijk veranderd. Hij komt als eerste binnen op het trainingscomplex en gaat als laatste weg."

"Hij heeft zich hoogstwaarschijnlijk gerealiseerd dat dit zijn laatste kans is en ik ben ervan overtuigd dat hij deze niet gaat verspelen. Zijn voetbalkwaliteiten hebben nooit ter discussie gestaan. Als hij op deze manier doorgaat, dan kan het nog leuk worden", aldus Galliani in een interview met The Guardian.

Milan heeft een 'goed gedrag-clausule' in het contract met Balotelli opgenomen. Gedraagt de aanvaller zich niet, dan kan hij vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen