Sigthórsson gelooft erin: "Als het één keer kan..."

2 september 2015, 22:50

IJsland hoopt zich voor de eerste keer in de historie van het Scandinavische land te kwalificeren voor het EK. De ploeg van bondscoach Lars Lagerbeck gaat verrassend aan de leiding in Groep A, met twee punten voorsprong op nummer twee Tsjechië en vijf punten voorsprong op nummer drie Nederland. Komende donderdag hopen de IJslanders tegen Oranje te stunten in de Amsterdam ArenA. Gebeurt dat, dan is EK-plaatsing wel héél dichtbij.

Kolbeinn Sigthórsson keert voor even terug in de ArenA, waar hij meerdere seizoenen voor Ajax speelde. "We staan vijf punten voor op Nederland en twee op Tsjechië, waardoor er bij deze wedstrijd minder druk op ons ligt. Wij willen gewoon een goed resultaat neerzetten. Een gelijkspel is voor ons al goed. Nederland moét, wij moeten zorgen dat we minimaal één punt krijgen", zegt de spits, die momenteel bij FC Nantes speelt, tegen Ajax TV.

In de heenwedstrijd won IJsland met 2-0 van Oranje. "Als het één keer kan, dan kan het ook een tweede keer gebeuren", denkt Sigthórsson. "Wij geloven er zeker in. Wij hebben een fysieke ploeg, het is altijd lastig om tegen ons te spelen. We hebben in IJsland ook laten zien dat we tactisch sterk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen