Geblesseerde Welbeck ligt nog maanden uit de roulatie

3 september 2015, 15:41

Arsenal-manager Arsene Wenger moet nog zeer lang wachten voordat hij weer over Danny Welbeck kan beschikken. De aanvaller heeft een operatie aan zijn linkerknie ondergaan en zal de komende maanden nog niet zijn terugkeer kunnen beleven. Er wacht een lange revalidatieperiode voor de Engelse international.

Welbeck, vorig seizoen door Arsenal overgenomen van Manchester United, staat al sinds eind april buitenspel wegens zijn knieblessure. Hij werkte de hele zomer door om te herstellen van de kwetsuur en hoopte dat hij niet onder het mes zou hoeven, maar moest toch operatief geholpen worden. De kraakbeenproblemen bleven aanwezig, waardoor er een chirurg aan te pas moest komen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe lang Welbeck uit de roulatie zal liggen. Arsenal meldt dat het om een 'maandenlange periode' gaat. Het is een flinke teleurstelling voor The Gunners, aangezien ze deze zomer lange tijd op zoek waren naar een spits, maar uiteindelijk niet toegeslagen hebben op de transfermarkt. Onder meer Karim Benzema (Real Madrid) en Edinson Cavani (Paris Saint Germain) werden in verband gebracht met de Londense voetbalgrootmacht, maar van een transfer kwam het in beide gevallen niet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen