Groep B: België knokt zich terug, Wales blijft aan kop

Ger
3 september 2015, 23:30   Bijgewerkt: 4 september 2015, 01:45

België heeft de thuiswedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina met 3-1 gewonnen. De Rode Duivels maakten een vroege achterstand ondergaan. De manschappen van bondscoach Marc Wilmots blijven tweede in groep B.

De bezoekers uit Bosnië-Herzegovina kwamen na een kwartier spelen op voorsprong via aanvoerder Edin Dzeko. België repareerde die schade nog voor de pauze. Marouane Fellaini maakte gelijk, waarna Kevin De Bruyne vlak voor rust voor de 2-1 zorgde. De middenvelder was de afgelopen dagen nog volop in het nieuws door zijn miljoenentransfer naar Manchester City.

Eden Hazard legde vanaf elf meter de eindstand vast. De aanvaller van Chelsea passeerde zijn Londense collega Asmir Begovic. Bij Bosnië-Herzegovina deed Haris Medunjanin (ex-AZ) mee. Hij maakte tien minuten voor het laatste fluitsignaal plaats voor Vedad Ibisevic.

Wales boekte een benauwde overwinning bij Cyprus: 0-1. Sterspeler Gareth Bale kroonde zich tot matchwinner. Als koploper mag Wales de tickets naar Frankrijk al bijna boeken. Zondag kan de deelname aan de Europese eindronde een feit worden.

Nummer drie Israël mag ook nog steeds hopen op directe plaatsing voor het EK. De thuiswedstrijd tegen Andorra werd met 4-0 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen