Sneijder waarschuwt: "Het zal een hel worden voor ons"

4 september 2015, 09:22

Door het verschrikkelijke 0-1 verlies tegen IJsland wordt de druk op het Nederlands elftal groter en groter. Komende zondag moet Oranje flink aan de bak. De formatie van bondscoach Danny Blind gaat dan in Konya op visite bij Turkije. Momenteel staat Nederland nog op een plaats die recht geeft op deelname aan de play-offs, maar een nederlaag in Turkije zou inhouden dat dit niet meer het geval zal zijn. Wesley Sneijder weet dat het alarmfase nummer één is.

Komende zondag kan Oranje zich absoluut geen misstap permitteren in Konya. Het kan een uitermate gretige Turken verwachten. "Voor Turkije is het ook de laatste kans. Het zal daarom een hel worden voor ons", waarschuwt Sneijder in gesprek met NUsport. Als speler van Galatasaray weet hij als geen ander dat het kan stormen in Turkije. "Ik ga proberen over te brengen op de groep wat ze kunnen verwachten. Turkije zal er alles aan doen om ons het leven zuur te maken, maar daar moeten wij niet in meegaan."

"We zullen scherp moeten zijn in Turkije. Nog scherper dan tegen IJsland", vervolgt Sneijder. "Er zat wel heel veel tegen, maar bepaalde dingen mogen gewoon niet meer gebeuren", zegt hij. De spelmaker weet dat Nederland geluk heeft dat Turkije een voorsprong weggaf tegen Letland (1-1). "We hebben het nog in eigen hand. Het vertrouwen is nu ver te zoeken, maar de koppies zullen weer omhoog moeten. We mogen niet verliezen in Turkije en moeten ons focussen op de play-offs. Dat lijkt de enige mogelijkheid om nog deelname aan het EK af te dwingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen