"Depay kan zo naar de Amish om in zo'n huifkar te zitten"

4 september 2015, 10:49

Willem van Hanegem heeft zich donderdagavond kapot geërgerd aan het optreden van het Nederlands elftal, maar de voormalig international is niet alleen negatief over het spel van Oranje. Ook de maniertjes, de instelling en het gedrag van de internationals vindt hij maar niets. Dat schrijft hij daags na het zure 0-1 verlies tegen IJsland in een column in het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem zag Daley Blind na afloop achter zijn hand tegen een ploeggenoot praten en kon zijn ogen niet geloven. "Wat doet die gozer nou? Die maniertjes. Heeft hij geen andere dingen om zich op dat moment druk over te maken? Kennelijk niet. Ik zie geen spelers die het verlies erg lijken te vinden. Nou dan ga ik me ook niet druk maken", zegt De Kromme. "En zelfs een routinier als Arjen Robben laat zich er gek door maken. Het zou me niet verbazen als zijn blessure is veroorzaakt door stress, pure spanning."

Ook Memphis Depay, die zich deze week met een opmerkelijke hoed en sjaal (zie foto) meldde bij Oranje, moet het ontgelden. "Het maakt me niet uit dat hij met een hoed en een sjaal naar Oranje komt. Wat hij buiten het veld doet, moet hij zelf weten. Hoewel hij met een paar bretels en een baard zo naar de Amish kan in Amerika om in zo'n huifkar te zitten. Maar hij moet niet zo zeiken en zaniken als hij even aan zijn shirt wordt getrokken. Die maniertjes moet hij afleren. En hij moet ook niet denken na twee goals tegen Club Brugge dat hij er al is. Het begint pas voor hem, hij moet zich helemaal bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen