Real-preses Perez: "Man United heeft te weinig ervaring"

4 september 2015, 14:16

Bij Real Madrid zijn ze nog steeds niet uitgepraat over de handelswijze van Manchester United rond de afgeketste transfer van doelman David De Gea. Florentino Perez, de voorzitter van de Spaanse topclub, beticht de werknemers van de Engelse grootmacht van een gebrek aan ervaring in het afhandelen van transfers.

Perez dacht na het mislukken van de transfer van De Gea aan het feit dat de transfers van zowel Fabio Coentrão als Ander Herrera naar Man United in het verleden ook al in rook opgingen op de slotdag van de transfermarkt. De overstap van De Gea vond geen doorgang, omdat het administratieve werk niet tijdig gedaan werd. "Ze hebben te weinig ervaring", zegt Perez tegen het Spaanse radiostation Cadena SER. "Dezelfde dingen gebeurden al bij Coentrão en Herrera."

Real Madrid en Man United beschuldigen elkaar na de mislukte transfer van De Gea. Bekijk hier het statement van Real en [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/283173/man-utd-reageert-real-handelde-niet-op-tijd/,_blank,hier] de reactie vanuit Engeland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen