'De Boertjes' samen bij Oranje? "Acht het niet onmogelijk"

4 september 2015, 14:36   Bijgewerkt: 4 september 2015, 14:43

In een gezamenlijk interview werd er hypothetisch aan Frank de Boer en zijn broer Ronald gevraagd of zij elkaar in de toekomst samen aan het roer zien staan bij het Nederlands elftal. Op korte termijn lijkt de tweeling er niet voor open te staan, maar toch is een samenwerking als bondscoach en assistent-bondscoach volgens de gebroeders De Boer niet uitgesloten.

"Misschien in de toekomst", reageerde Frank de Boer in een vraaggesprek met Quote op de vraag over het bondscoachschap. "Maar in de nabije toekomst zeker niet. Ik ga liever eerst een avontuur in het buitenland aan als trainer. Als ik me daarna geroepen voel kan het misschien, maar op dit moment zeker niet", aldus de coach van Ajax.

Ronald de Boer is het eens met zijn tweelingbroer. "Als zoiets op je pad komt en het is het juiste moment, dan doe je het. Dat moet je niet forceren. Dat hebben de gebroeders Koeman (samen werkzaam bij Southampton, red.) ook niet gedaan, dat puzzeltje viel gewoon een keer in elkaar. Zo werkt het ook bij ons. We zijn beiden erg happy met wat we doen, op dit moment speelt het zeker niet. Maar ik acht het niet onmogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen