ADO-directeur kijkt alvast naar volgende transferwindow

4 september 2015, 15:37

De transfermarkt werd begin deze week gesloten, waardoor alle clubs de balans kunnen opmaken en de drukke zomer kunnen evalueren. Dat heeft ADO Den Haag-directeur Jan Willem Wigt ook gedaan, op de officiële website van zijn club. "Wij kijken met grote tevredenheid naar onze selectie", zegt hij.

"Met de komst van onder meer Havenaar, Schaken, Duplan en Beugelsdijk denken wij, directie en technische staf, het vertrek van onder andere Kramer en Van Duinen adequaat te hebben opgevangen", stelt Wigt, die met ADO dus vooral aanvallende mutaties aanbracht in de selectie. "Dat bleek tijdens de eerste drie competitiewedstrijden waarin prima resultaten zijn geboekt. Natuurlijk gaf de wedstrijd tegen Ajax een ander beeld in vergelijking met de eerste drie wedstrijden, die tezamen een prima start van het seizoen vormden. Er is echter geen reden om in paniek te raken en wij durven met de huidige selectie de komende periode in te gaan."

De ADO-directeur zegt dat 'buitenkansjes zich verder niet echt hebben voorgedaan', maar sluit versterkingen in de nabije toekomst niet uit. "Uiteraard waren we zeer content met de toezegging van de heer Wang die de mogelijkheid bood om de selectie desgewenst met twee spelers te versterken maar in goed overleg en om genoemde redenen is er dus niet gehandeld. Maar uitstel betekent zeker geen afstel. Ondanks dat de transfermarkt nu gesloten is blijven wij observeren en afwegen om, indien dat noodzakelijk is, in de volgende transferwindow weloverwogen toe te kunnen slaan. En vooral dat laatste achten wij van groot belang. Bij ADO Den Haag willen wij niet alleen verstandig beleid voeren. We doen het ook", besluit Wigt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen