Jong Oranje uitstekend van start in EK-kwalificatie

Ger
4 september 2015, 20:31   Bijgewerkt: 4 september 2015, 20:36

Jong Oranje is met een klinkende overwinning begonnen aan de EK-kwalificatiereeks. De ploeg van keuzeheer Fred Grim was in Deventer met 4-0 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Cyprus. Vincent Janssen nam de helft van de doelpuntenproductie voor zijn rekening.

De Nederlandse talenten stonden na de eerste helft al met 2-0 voor. Hans Hateboer en Janssen tekenden voor de goals. Na de hervatting maakte Riechedly Bazoer de 3-0, waarna Janssen met zijn tweede van de avond het slotakkoord verzorgde. De spits van AZ schoot ook nog op de paal. In het laatste kwartier mocht ook Oussama Tannane zijn debuut maken. De aanvaller van Heracles Almelo baarde onlangs in de Eredivisie opzien door vier keer te scoren op bezoek bij SC Cambuur.

Dinsdag komt Jong Oranje opnieuw in actie in de EK-kwalificatiereeks. Om 18.45 uur speelt de ploeg van Grim een uitwedstrijd tegen Turkije. Alleen de groepswinnaar plaatst zich direct voor de Europese eindronde van 2017 in Polen. Wit-Rusland en Slowakije zijn de overige tegenstanders in de poule.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen