Alderweireld: "Rode Duivels zijn volwassener geworden"

Ger
4 september 2015, 21:56

Toby Alderweireld stelt vast dat de nationale ploeg van België volwassener is geworden. De Rode Duivels zetten donderdag een nieuwe stap richting het EK door Bosnië-Herzegovina te verslaan. De Belgen maakten daarbij een achterstand ongedaan.

"We zijn volwassener geworden en grijpen de kansen die we krijgen. We gaan niet meer als gekken naar een doelpunt zoeken. Dat was gisteren wel uitstekend, denk ik", zegt Alderweireld tegen Sporza. "Veel hebben we ook niet weggegeven. Thibaut Courtois heeft wel nog een uitstekende redding in huis in de tweede helft, maar voor de rest zijn we heel stabiel. Nu moeten we gewoon gebruikmaken van onze klasse."

"Tegen de verdedigende ploegen moeten we geduld hebben en niet in de val lopen op de counter. Soms heb je dan gewoon een klasseflits nodig van Kevin De Bruyne of Eden Hazard om het verschil te maken", weet de oud-Ajacied. "Misschien willen mensen meer aanvallend voetbal zien, maar het resultaat is voor ons heilig. We proberen goed voetbal te brengen, maar wel op een volwassen manier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen