WK op de tocht voor Curaçao na kleine nederlaag

5 september 2015, 09:13

Het gaat een hels karwei worden voor Curaçao om het WK van 2018 te bereiken. Vannacht (Nederlandse tijd) verloor de ploeg van Patrick Kluivert op eigen bodem met 0-1 van El Salvador, waardoor de uitgangspositie voor de return van volgende week allesbehalve rooskleurig is. Slaagt Kluivert er niet in om met zijn team te winnen in de return, dan is het land gestrand in de derde kwalificatieronde. 

Kluivert schakelde met zijn team eerder al Montserrat en Cuba uit, maar moet in de derde kwalificatieronde serieus vrezen voor uitschakeling. In Willemstad ging het vannacht al vroeg in het duel mis voor Kluivert. Alexander Larín van El Salvador maakte in de twaalf minuut de enige goal van het duel. In de nacht van dinsdag op woensdag is de return.

Bij Curaçao maakten vanzelfsprekend veel spelers hun opwachting die bekend zijn vanuit de Eredivisie. Eloy Room, Cuco Martina, Daryl Lachman, Jeremy de Nooijer, Gino van Kessel, Gevaro Nepomuceno, Rihairo Meulens, Dustley Mulder en Kemy Agustien kregen allen speelminuten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen