Jong Oranje begint prima: "Kan hiervan genieten"

5 september 2015, 10:41

Waar het Nederlands elftal donderdagavond tegen IJsland een nieuw hoofdstuk toevoegde een de teleurstellende EK-kwalificatie, is de situatie voor Jong Oranje een stuk rooskleuriger. De talenten rekenden vrijdag moeiteloos af met Jong Cyprus: 4-0.

Zodoende is Fred Grim, de nieuwe keuzeheer, prima van start gegaan in de EK-kwalificatiecyclus. "Het is heel fijn om de eerste wedstrijd te winnen", zei een tevreden Grim na afloop van het duel tegen FOX Sports. "We zijn maar kort bij elkaar en dat moet je goede afspraken maken. Ik heb met elke linie apart gezeten. Op die momenten probeer je de jongens te triggeren. Dan is het leuk om te zien dat de afspraken nagekomen worden."

Jean-Paul Boëtius maakte indruk op Grim. "Als ze dat op kunnen brengen, zie je waar ze toe in staat zijn. Als je JP ziet, dan kan ik daarvan genieten", aldus de oud-keeper, die niet helemaal tevreden was. "Er waren ook fases dat we verslapten en gemakkelijk werden. Ik heb mooi voetbal gezien, frivool voetbal ook, maar dat moet wel gepaard gaan met rendement. We hadden onszelf op sommige momenten extra moeten belonen. Vanavond ging het goed. Nu gaat het erom hoe we het dinsdag tegen Jong Turkije doen."

De goals werden gemaakt door Vincent Janssen (twee), Riechedly Bazoer en Hans Hateboer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen