Dubbelslag voor Janssen: "Ze hebben me goed gezocht"

5 september 2015, 12:45

Met twee doelpunten was Vincent Janssen vrijdag de gevierde man bij Jong Oranje, dat Jong Cyprus in het kader van de EK-kwalificatie simpel met 4-0 opzij zette. De aanvaller van AZ is tevreden met zijn doelpunten en de start van Jong Oranje in de kwalificatiecyclus.

Janssen speelde zijn derde interland en scoorde daarin zijn eerste twee goals voor Jong Oranje. Hij stelt zich echter bescheiden op ondanks zijn hoofdrol.  "Ik kreeg veel ballen, werd goed aangespeeld", dankt hij zijn ploeggenoten bij FOX Sports. "Ze hebben me goed gezocht. Het is lekker om twee goals mee te pikken. Of het er meer hadden kunnen zijn? Ja, maar dit is een nieuw team en bijna iedereen is voor het eerst bij elkaar."

In De Adelaarshorst had het team van nieuwe coach Fred Grim weinig moeite met de leeftijdsgenoten van Cyprus. "We winnen hier 4-0 en hebben een goede wedstrijd gespeeld. We komen er van de week wel op terug dat we vaker hadden kunnen scoren", aldus de spits, die hoopt dat Jong Oranje de weg omhoog heeft ingeslagen. "De laatste jaren is het allemaal iets minder gegaan, vandaag hebben we geprobeerd dat te herstellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen