Kishna blij in Italië: "Weer is fantastisch en eten is heerlijk"

5 september 2015, 13:22

Het Italiaanse avontuur bevalt Ricardo Kishna vooralsnog uitstekend. De buitenspeler, die afgelopen zomer Ajax verruilde voor Lazio Roma, kijkt tevreden terug op zijn eerste periode in de Serie A. Hij heeft zelfs al meer speelminuten gemaakt dan hij vooraf had verwacht.

Kishna keerde deze week even terug op Nederlandse bodem, om zich te melden bij Jong Oranje. In gesprek met de NOS liet hij weten dat het Italiaanse avontuur hem zeer goed bevalt. "Het weer is fantastisch en het eten is heerlijk. Het is genieten, eigenlijk bevalt het me allemaal heel goed. Ook in het voetbal."

Met een doelpunt in het eerste competitieduel van Lazio heeft Kishna snel indruk gemaakt in de Serie A. "Ik heb, boven verwachting, veel minuten gemaakt. Alleen het Italiaans moet ik nog even op gaan pakken. In september gaat dat zeker gebeuren", aldus Kishna, die verschillen ziet tussen Lazio en Ajax. "Bij Ajax ben je de grootste club van Nederland. Dat ben je daar gewoon niet, dus dan zul je er hard voor moeten werken en moeten knokken voor elk punt. Alleen het verwachtingspatroon is wel heel hoog, omdat ze vorig jaar gewoon derde zijn geworden. Dus er staat veel druk op. Daar moet je wel mee om kunnen gaan." 

Omdat hij de taal niet kent, weet Kishna niet zeker of hij door de fans al op handen wordt gedragen. "Ik heb wel dingen gelezen in de media, maar ik heb het niet heel goed begrepen", zegt de twintigjarige. "Maar de mensen waren wel heel enthousiast, zeker na de wedstrijd tegen Bologna. Toen speelde ik gewoon een hele lekkere wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen