Frankrijk treurt om blessure Fekir: "Grote smet op de zege"

5 september 2015, 14:17

Frankrijk won vrijdagavond het oefenpotje met Portugal met 0-1, maar na afloop was de jubelstemming in het kamp van Les Blues ver te zoeken. Dat kwam door de zware blessure die debutant Nabil Fekir al vroeg in de wedstrijd opliep. Het uitvallen van de spelmaker wierp een grauwe deken over de wedstrijd, zo gaven Didier Deschamps en Mathieu Valbuena aan.

"Het was zeer ongelukkig", zei coach Deschamps na afloop tegen de Franse media. "We moeten afwachten en dan pas verder kijken", aldus de keuzeheer, die toen nog niet wist dat Fekir zijn kruisbanden in zijn knie heeft gescheurd. Dat kwam pas later bij onderzoek in het ziekenhuis aan het licht.

Valbuena scoorde in Lissabon de enige treffer, maar door het uitvallen van Fekir was ook bij hem de vreugde niet aanwezig. "Zijn blessure is een grote smet op de zege", zei de kleine aanvaller. "Ik ben daar zeer teleurgesteld over. We hebben een zeer groot talent verloren en ik hoop dat hij snel terugkeert."

De 22-jarige middenvelder van Olympique Lyon staat door de blessure maanden aan de kant en kan mogelijk zelfs een streep zetten door het EK van 2016 in eigen land.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen