Lestienne: "Heb direct gezegd dat ik geen Memphis ben"

5 september 2015, 16:33

De loodzware taak om Memphis Depay op te volgen bij PSV rust op de schouders van Maxime Lestienne. De Belgische buitenspeler wil zich echter niet vergelijken met de buitenspeler die afgelopen zomer naar Manchester United transfereerde. Hij stelt dat hij een heel andere speler is dan de topscorer van afgelopen seizoen.

"Ik heb Club Brugge twee keer gezien tegen Manchester United (in de voorronde van de Champions League, red.). Vooral in de heenmatch was Memphis geweldig met die twee fantastische goals", zegt hij lovend tegen Het Laatste Nieuws. "Maar ik heb bij mijn komst hier gezegd dat ik Memphis niet ben."

Lestienne speelt dit seizoen met PSV in de Champions League en daar kijkt hij erg naar uit.  "Dat is het allerhoogste en ik ben heel blij dat ik er eindelijk eens kan van proeven. Manchester United, Wolfsburg en CSKA Moskou… Geweldig, toch? In die zin is PSV een stap vooruit", aldus de 23-jarige aanvaller, die blij is met het vertrouwen van Phillip Cocu. "Het schenkt vertrouwen als je weet dat de coach in je gelooft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen