'Vogels' nog foutloos, Kozakken Boys wint derby

5 september 2015, 17:13   Bijgewerkt: 5 september 2015, 17:19

Als enige club in de zaterdagafdeling van de Topklasse heeft IJsselmeervogels het volle pond overgehouden aan de eerste drie competitieduels van het nieuwe seizoen. De ploeg van Frans Adelaar legde ONS Boso Sneek vandaag met 2-0 over de knie aan de Westmaat.

Door de zege staan De Rooien op negen punten na drie duels. Barendrecht staat tweede en volgt op zeven punten. Het versloeg vandaag promovendus RVVH in de derde speelronde met 0-2. Het was voor de club uit Ridderkerk pas de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen.

Kozakken Boys, de regerend kampioen, bleek de sterkste in de streekderby met promovendus SteDoCo: 2-5. De club uit Hoornaar heeft het vooralsnog lastig op het hoogste amateurniveau, het verloor als enige club alle wedstrijden tot nu toe.

SV Spakenburg boekte vanmiddag een overtuigende zege. Het was op visite bij Excelsior Maasluis veel te sterk voor de thuisploeg: 1-5. Voor GVVV is het seizoen moeizaam begonnen. De verrassing van de vorige voetbaljaargang staat na drie duels op één schamel punt. Vandaag verliet het Rijnsburg met lege handen, omdat het met 4-1 onderuit ging bij Rijnsburgse Boys.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen