Fitte Van der Vaart laat weinig los over Oranje

7 september 2015, 15:12

Rafael van der Vaart kan komend weekend zijn eerste minuten maken voor Real Betis. De aanvallende middenvelder is hersteld van een enkelblessure en hoopt in de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad, zaterdag vanaf 22.00 uur Nederlandse tijd, te kunnen debuteren.

"Ik ben klaar om te spelen", kondigt de 32-jarige Van der Vaart, overgekomen van Hamburger SV, aan op de website van zijn club. "Ik ben heel blij, mijn enkel voelt een stuk beter en ik heb een week zonder problemen kunnen trainen. Na twee maanden zonder wedstrijden kijk ik ernaar uit om weer in actie te komen."

Van der Vaart is sinds kort niet meer de enige Nederlander bij Real Betis, de promovendus strikte eind augustus spits Ricky van Wolfswinkel. "Een goede aanwinst", denkt Van der Vaart. "Ik heb hem gesproken voordat hij tekende en hem verteld over de club en de stad. Ik denk dat hij zich hier thuis gaat voelen."

Beide Nederlanders behoorden niet tot de Oranje-selectie voor de dramatisch verlopen wedstrijden tegen IJsland en Turkije. Van der Vaart wil niet veel zeggen over het Oranje-debacle. "Ik heb de laatste wedstrijd niet gezien en houd er niet van om dan een mening te geven. Het wordt moeilijk in de kwalificatie, maar er zijn nog kansen. De kansen zijn minimaal, maar in het voetbal weet je het nooit", weet hij uit ervaring.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen