Groep I: Blamage voor Denen, Portugal wint wél nipt

Jw
7 september 2015, 20:03   Bijgewerkt: 7 september 2015, 22:52

Denemarken is er maandagavond niet in geslaagd Armenië te verslaan. De Scandinaviërs kwamen niet tot scoren tegen de underdog, waardoor Albanië de tweede plaats nu over kan nemen. Afgelopen vrijdag speelde Denemarken ook al doelpuntloos gelijk tegen die concurrent. Portugal won in dezelfde groep met veel fortuin van Albanië: 0-1. 

Armenië - Denemarken 0-0

Denemarken sloeg een modderfiguur op bezoek bij Armenië. De voetbaldwerg had er gezien de kansenverhouding zelfs met de winst vandoor kunnen gaan. Eerst kopte Gevorg Ghazaryan een voorzet net naast, waarna ook aanvaller Yura Movsisyan het vizier niet op scherp had staan.

Bij Armenië kwam oud-Ajacied Aras Özbiliz in actie. De flegmatieke buitenspeler gaf Artem Simonyan de gelegenheid om te scoren, maar ook die kans ging er niet in. Denemarken bleek zonder de geblesseerde sterspeler Christian Eriksen niet in staat iets te forceren in de voorhoede. 

Albanië - Portugal 0-1

Portugal kon door de misstap van Denemarken profiteren en de voorsprong uitbreiden. Dat deed de ploeg van superster Cristiano Ronaldo weliswaar ook, maar had daar wel Vrouwe Fortuna bij nodig. Miguel Veloso kopte pas in de 93ste minuut van de blessuretijd de bal tegen de touwen na een hoekschop van Ricardo Quaresma. 

Portugal was daarvoor nog ontsnapt aan een achterstand. Sokol Cikalleshi zag dat zijn van richting veranderd schot op de paal belandde. In de eerste helft waren de Portugezen wel de bovenliggende partij. Door de zege is Portugal hard op weg naar het EK. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen