Schotland blijft hopen: "We zijn nog steeds in de race"

8 september 2015, 08:20

Schotland stond er voor de interlandonderbreking prima voor in Groep D van de kwalificatiecyclus voor het EK 2016 in Frankrijk, maar de ploeg van bondscoach Gordon Strachan heeft een pas op de plaats gemaakt. Een 1-0 nederlaag in Georgië werd opgevolgd door een 2-3 verlies tegen Duitsland, waardoor de Britten er slecht voor staan. De derde plaats van Ierland, die recht geeft op de play-offs, ligt nu vier punten uit het zicht.

Hoewel de Schotten nagenoeg kansloos zijn voor EK-plaatsing, houdt Strachan er vertrouwen in. "Laat dit duidelijk zijn: we zijn nog steeds in de race. Vertrouw mij maar", zegt de bondscoach van Schotland. "We moeten doorgaan op deze manier, we spelen namelijk met overtuiging. Maar we hebben ook gewoon wat geluk nodig", aldus Strachan.

Schotland kwam tegen Duitsland met 2-1 voor, maar ging dus met 2-3 ten onder. "Dan kan je wel boos, verdrietig of teleurgesteld zijn, maar ik heb vooral te doen met de spelers", stelt Strachan. "Zij kunnen namelijk trots zijn op hun optreden, ze hebben het fantastisch gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen