Müller steelt show bij Duitsland: "Het gaat lekker"

8 september 2015, 09:26

Thomas Müller zorgde er maandagavond eigenhandig voor dat Duitsland een grote stap zette richting het EK 2016 in Frankrijk. De aanvaller van Bayern München nam Die Mannschaft bij de hand in de belangrijke uitwedstrijd tegen Schotland. Mede dankzij twee doelpunten en een assist van Müller wonnen de Duitsers met 2-3. Bondscoach Joachim Löw heeft van de aanvaller genoten.

"Thomas loopt veel en staat altijd weer hij moet staan. Hij heeft een neusje voor bepaalde situatie", sprak Löw na afloop van het duel met Schotland. Müller maakte maar liefst dertien doelpunten in zijn laatste zestien wedstrijden voor Duitsland, dat aan de leiding staat in Groep D en in de laatste twee wedstrijden (tegen Ierland en Georgië) aan een puntje genoeg heeft om zich te plaatsen voor het EK. "Ik ben er trots op dat deze horde genomen hebben, het is ook meer dan verdiend", aldus Löw.

Müller was dus het middelpunt van de feestvreugde bij Duitsland. "Het gaat lekker op het moment", zegt de Bayern-aanvaller met een grote glimlach. "Het gevoel is goed, ik maak de juiste keuzes en de bal valt steeds goed", aldus de tweevoudig doelpuntenmaker.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen