Recordjager Rooney zal nooit bedanken voor Engeland

8 september 2015, 09:34

Veel spelers zetten op een bepaalde leeftijd een punt achter hun interlandcarrière, maar geen haar op het hoofd van Wayne Rooney die daaraan denkt. De aanvaller van Manchester United zal nooit op eigen initiatief bedanken voor het Engelse elftal, zo geeft de speler aan in gesprek met de BBC.

"Ik ben niet iemand die op een zeker moment zegt dat hij niet langer beschikbaar is voor het nationale elftal", aldus Rooney. "Dat zal waarschijnlijk een keer de keuze van de bondscoach zijn. Ik vind het een enorme eer om voor Engeland uit te komen", aldus de aanvaller, die het WK 2018 in Rusland in ieder geval nog wil meemaken. "Ik voel dat ik dat wel kan. Daarna moeten we kijken hoe ik me voel, maar ik kan nog wel even door. Het is natuurlijk wel aan de manager."

De 29-jarige Rooney is de aanvoerder van de Engelse ploeg en heeft zichzelf het doel gesteld om topscorer aller tijden te worden van The Three Lions. Komende dinsdag, in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zwitserland, kan hij zijn doelpuntenteller op vijftig zetten. Lukt dat hem, dan komt hij op gelijke hoogte met de Engelse legende Sir Bobby Charlton.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen