Coaches wassen handen in onschuld in Standard-zaak

8 september 2015, 11:32

Eerder op deze maandag ontstond er veel commotie in België, omdat Standard Luik-voorzitter Bruno Venanzi in een Franstalig radioprogramma heeft gezegd dat een speler van zijn club vorig seizoen een trainer betaald heeft om hem speelminuten te geven. Guy Luzon, Ivan Vukomanovic en José Riga stonden in de vorige jaargang voor de groep bij de Rouches en twee van deze coaches hebben al gezegd dat ze niks met de zaak te maken hebben.

Vukomanovic (foto) wast zijn handen in onschuld in La Dernière Heure. "Het is erg vreemd om dit verhaal bekend te maken, zonder de volledige versie te geven", zo reageert hij op de woorden van de preses. "Venanzi moet zeggen over welke speler en trainer het gaat. Ik maak me geen zorgen, want ik heb mezelf niets te verwijten. Dat voorval is nooit bij mij gebeurd. En ik kan me ook niet voorstellen dat zoiets bij Guy Luzon of José Riga wel gebeurd is", aldus Vukomanovic.

Ook Riga zegt niets weten van de bizarre zaak. "De beschuldiging van Venanzi is klinkklare onzin. Ik begrijp niet waar hij dat vandaan haalt. Onder mij is het zeker niet gebeurd", verzekert Riga in Het Nieuwsblad.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen