Beugelsdijk opgelucht: "Je denkt eerst aan negen maanden"

9 september 2015, 19:43

Supporters van ADO Den Haag kunnen de komende zes weken niet genieten van Tom Beugelsdijk. De centrumverdediger kampt met een knieblessure en staat ongeveer zes weken buitenspel. Hij viel dinsdag geblesseerd uit op de training en hij vreesde toen voor het ergste.

"Het was schrikken, maar het had erger gekund. Ik kom terug", zegt de cultheld strijdvaardig tegen het AD. Bij een onschuldige terugspeelbal op de keeper schoot het in de knie van de verdediger. "Ik heb nog nooit iets aan mijn knie gehad, dus je denkt meteen aan het ergste. Aan je kruisbanden, hoewel ik dat woord liever niet in de mond neem. Ik ben nogal bijgelovig. Denk je in eerste instantie aan negen maanden, maar dan valt dit nog mee," zegt de verdediger.

Beugelsdijk heeft kapselschade opgelopen in zijn knie, zo bleek vandaag (woensdag) na onderzoek in het ziekenhuis. De schade valt dus mee. "Mijn knieschijf schoot eruit en terug, daardoor is er schade ontstaan, maar ik ben zo opgelucht dat dat het is. Geen negen maanden, maar zes weken, of iets meer of minder. Dat ligt aan het herstel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen