Messi: "Ik heb nooit bij Argentinië willen stoppen"

10 september 2015, 09:46

Er deden wel eens geruchten de ronde over een vroegtijdige beëindiging van de interlandcarrière van Lionel Messi, maar deze heeft de speler in kwestie zelf de wereld uit geholpen. De aanvoerder van de Albiceleste zegt dat hij voor de Argentijnse ploeg blijft uitkomen, zolang hij daar met open armen ontvangen wordt.

Na het 2-2 gelijkspel van Argentinië tegen Mexico kwam er een einde aan een periode van radiostilte bij Messi. Na de oefeninterland, waarin hij goed was voor de 2-2, sprak hij voor het eerst sinds de verloren finale van de Copa América in en tegen Chili met de Argentijnse pers. De vedette van FC Barcelona reageerde op de kritiek die de Argentijnse ploeg de afgelopen tijd te verwerken kreeg. "Er zijn veel negatieve dingen gezegd. Maar wij hebben twee finales gespeeld in één jaar, dat is niet makkelijk", zegt Messi tegen TyCSports.

Messi stelt dat het allemaal veel met het Argentijnse elftal heeft gedaan. "We dachten prijzen te pakken en zaten vol vertrouwen, maar toen gebeurden er slechte dingen. Dat was heel lastig voor iedereen", aldus de dribbelaar, die nu weer vooruit kan kijken. "Er komen weer nieuwe doelen en kansen om de hoek kijken. We blijven vechten."

Aan een exit bij de Argentijnse ploeg heeft Messi nooit gedacht. De sterspeler stelt de supporters gerust. "Als de coach het wil, dan zal ik hier altijd zijn. Zeker na alle teleurstellingen die we hebben beleefd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen