Internazionale mist verdediger Miranda in stadsderby

Jw
10 september 2015, 18:11   Bijgewerkt: 10 september 2015, 18:17

Internazionale kan aanstaande zondag in de stadsderby tegen AC Milan niet beschikken over Miranda. De Braziliaanse mannetjesputter heeft tijdens de interlandperiode een blessure opgelopen en is daar niet op tijd van hersteld.

Miranda liep een knieblessure op bij het Braziliaanse nationale team. Internazionale hoopte de verdediger klaar te kunnen stomen voor de beladen ontmoeting met AC Milan, maar dat is de medische staf niet gelukt. De 31-jarige international kan minimaal tien dagen niet in actie komen.

Er blijft nog genoeg keuze over voor Inter-coach Roberto Mancini. Zo is spits Mauro Icardi op tijd fit en kunnen de nieuwelingen Alex Telles, Felipe Melo, Ivan Perisic en Adem Ljajic hun debuut maken voor de Nerazzurri. Zij werden op de valreep van het sluiten van de transfermarkt nog gecontracteerd. Zij maken in de voorbereiding op de kraker een relaxte indruk getuige hun fraaie doelpunten op de training. 

Bij AC Milan kan Mario Balotelli zijn officiële rentree maken, maar zijn Luca Antonelli, Jerémy Ménez, Mbaye Niang en Philippe Mexès niet inzetbaar. 

Internazionale - AC Milan begint zondagavond om 20.45 uur. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen