'Marokko aast op Jong Oranje-debutant Tannane'

11 september 2015, 07:44

Oussama Tannane heeft de nationale selecties voor het uitkiezen. De aanvaller van Heracles Almelo debuteerde vorige week in Jong Oranje, maar beschikt ook over de Marokkaanse nationaliteit en is uitgenodigd voor oefenwedstrijden van de nationale A-ploeg van het Noord-Afrikaanse land.

Volgens De Telegraaf kan Tannane binnenkort meedoen in oefenduels van Marokko tegen Ivoorkust en Guinea. Zo lang hij geen officiële A-interland voor één van beide landen gespeeld heeft, kan de aanvaller kiezen tussen de nationale ploegen van Marokko en Nederland. Waar de voorkeur van Tannane naar uitgaat is niet duidelijk, wel toonde hij zich deze maand verguld met zijn oproep voor Jong Oranje. "Ik denk dat je dat wel kan zeggen. Het is iets waar ik altijd op gehoopt heb. Dat je voor Nederland mag uitkomen, is een droom."

Overigens zou Tannane met zijn goede spel bij Heracles ook de interesse hebben gewekt van diverse clubs uit Turkije. Besiktas, Fenerbahçe en Trabzonspor zitten volgens dezelfde krant achter hem aan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen