NAC bindt keeper Van der Maaten: "Zien toekomst in hem"

11 september 2015, 09:01

NAC Breda lijkt in Sven van der Maaten een potentiële nieuwe keeper van het eerste elftal te zien. De 20-jarige doelman heeft een eerste profcontract gekregen bij de Brabants club. Hij maakte in de eerste maanden van dit seizoen op amateurbasis deel uit van de selectie van coach Robert Maaskant.

Van der Maaten kwam in 2013 over uit de jeugdopleiding van Vitesse. "De afgelopen twee jaar zag ik als een investering in mijn toekomst als profkeeper. Die investering heeft nu geresulteerd in een contract waar ik uiteraard ontzettend blij mee ben. Dit is een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Hopelijk kan ik komend seizoen opnieuw stappen maken en van betekenis zijn voor NAC, waar ik het uitstekend naar mijn zin heb."

Coach Maaskant toont zich op de website van zijn club positief over de keeper. "Sven heeft zich de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld als goalie. Dat was ook de reden om hem dit seizoen definitief aan te laten sluiten bij de eerste selectie. Dit contract is een signaal aan Sven dat we een toekomst voor hem zien bij NAC."

Routinier Jelle ten Rouwelaar is dit seizoen nog de eerste keeper van de Jupiler League-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen