Pastoor en Sparta praten over langere samenwerking

11 september 2015, 09:16

Het seizoen is pas net begonnen, maar Sparta Rotterdam en coach Alex Pastoor hebben de blik al op de toekomst gericht. Het contract van de trainer op het Kasteel loopt na de huidige jaargang af en beide partijen zijn in gesprek over een langere samenwerking, laat Pastoor weten in gesprek met RTV Rijnmond.

Pastoor, vorig seizoen in dienst getreden bij Sparta, heeft goede hoop dat hij eruit gaat komen met de clubleiding. "Het ziet er wel aardig uit. In principe willen we allebei hetzelfde. Maar aan de voorkant wil ik het wel tot acht cijfers achter de komma duidelijk hebben. Anders begin ik er niet aan", waarschuwt hij.

Pastoor laat weten dat hij 'liever vandaag dan morgen' tot een akkoord met de club komt. De oud-trainer van onder meer NEC en AZ meldt dat gekeken wordt naar een meerjarig contract. "Dit is geen baan voor één seizoen. Om hoeveel jaar het exact zou zijn, moeten we nog eens bekijken. En als we er niet uit komen betekent het dat we niet uit de plannen komen. Of uit de financiën. Of allebei. Maar dat is niet onze insteek."

Bij Sparta is Pastoor, naast hoofdcoach, ook mede-verantwoordelijk voor het technisch beleid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen