Fiorentina naar FIFA om Salah, Mourinho doet cynisch

11 september 2015, 16:16

Fiorentina legt zich niet neer bij het feit dat Mohamed Salah dit seizoen voor AS Roma uitkomt. De sneller aanvaller uit Egypte is door Chelsea op huurbasis bij de Italiaanse werkgever van Kevin Strootman gestald, terwijl La Viola ervan uit ging dat hij nog een jaar in Florence zou spelen. Fiorentina heeft de zaak aanhangig gemaakt bij de FIFA.

Salah werd afgelopen winter betrokken bij de miljoenentransfer van Juan Cuadrado van Fiorentina naar Chelsea. De oud-speler van FC Basel bewandelde op huurbasis de omgekeerde weg. Fiorentina huurde Salah aanvankelijk voor een half jaar van Chelsea, met de optie voor nog een seizoen. De Toscanen dachten die optie deze zomer te lichten, maar Salah zag daar weinig heil in en koos voor een tijdelijke transfer naar AS Roma. Fiorentina meent echter recht te hebben op de diensten van Salah en hoopt bij de FIFA in het gelijk gesteld te worden.

"De zaak loopt nog en is in onderzoek", zegt een woordvoerder van de FIFA tegen de BBC. Chelsea-manager José Mourinho reageerde er vrijdag tijdens zijn wekelijkse perspraatje cynisch op: "Ik ben blij dat de FIFA nog tijd heeft voor andere dingen, ondanks de donkere wolken boven de bond."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen