'BMG' zonder vertrouwen naar Spanje: vierde verlies op rij

12 september 2015, 00:13

Borussia Mönchengladbach zal volgende week met weinig vertrouwen op het veld staan tijdens het duel met Sevilla, in de eerste speelronde van de Champions League. De Duitse club ging vrijdag ook in de vierde speelronde van de Bundesliga onderuit. Hamburger SV zegevierde met 0-3 op het Borussia Park.

Pierre Michel Lasogga was met twee goals de matchwinner. De Duitse aanvaller opende in de elfde minuut de score en tekende op slag van rust voor de 0-2 namens HSV. De bezoekers liepen in de 52ste minuut door toedoen van Nicolai Müller uit naar 0-3, wat tevens de eindstand was. Roel Brouwers werd na 55 minuten gewisseld bij Mönchengladbach, dat komende dinsdag bij Sevilla op bezoek gaat in de CL.

Hamburger SV komt door de winst op zes punten, waarmee het stevig in de middenmoot staat.