Van de Pavert herstellende: "Het duurt nog wel even"

12 september 2015, 16:21

Ted van de Pavert is op de weg terug na een zware enkelblessure, die hij opliep in de voorbereiding van De Graafschap op het nieuwe seizoen. De centrumverdediger trainende donderdag en vrijdag al gedeeltelijk weer met de groep mee, maar mocht nog even geduld hebben voor hij zijn rentree op de velden kan maken.

Van de Pavert was met De Graafschap in voorbereiding op het eredivisieseizoen toen het noodlot toesloeg. "Ik had een goede periode achter de rug in de play-offs", blikt hij terug bij Omroep Gelderland. "Ik speelde lekker. Dat goede gevoel wil je dan meenemen naar de Eredivisie. Je kijkt er enorm naar uit. Als je dan geblesseerd raakt is dat een enorme domper. Er zat een klein breukje in mijn enkel. Ik heb er ongeveer zeven weken uit gelegen."

De 23-jarige verdediger is de weg terug, maar moet nog wel even wachten op zijn rentree. "Ik deed donderdag alleen maar mee met het positiespel en vandaag heb ik meegetraind. Maar het duurt nog wel even natuurlijk. Anderhalf jaar heb ik nu gesukkeld met blessures. Het voelt nu goed aan, maar het is altijd afwachten. Ik hoop snel helemaal fit te worden."

De Graafschap kan de inbreng van Van de Pavert goed gebruiken, want het staat na vier duels nog op nul punten. Achterin is het bij vlagen zo lek als een mandje. "Het is wisselvallig", stelt de Doetinchemmer vast. "In momenten maken we gewoon te veel stomme fouten. Ja, dat heeft zeker ook met ervaring te maken. Maar we hebben een hecht team met weinig individualisten. We willen wel hard voor elkaar werken en daar zullen we het ook van moeten hebben dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen