Gewilde Tannane: "Wil dat Heracles mooi bedrag krijgt"

12 september 2015, 16:55

Oussama Tannane is 'hot'. De aanvaller van Heracles Almelo beleeft met zijn ploeg een geweldige seizoensstart en baarde zelf opzien door in het uitduel met SC Cambuur maar liefst vier keer te scoren. Vorige week debuteerde hij bovendien in Jong Oranje. Ook zou hij in de belangstelling staan van Turkse topclubs.

"Als je presteert, heb je opeens veel vrienden", merkt Tannane. "Bij Jong Oranje maakten ze grappen over mijn vier goals tegen Cambuur. Bij elke vrije trap van veraf, riepen ze: 'Oussama, die maak jij wel even toch?' Dat vond ik leuk. Maar verder hou ik me niet bezig met al die dingen", zegt hij nuchter tegen Tubantia.

Naar verluidt hebben Turkse topclubs als Besiktas, Fenerbahçe en Trabzonspor interesse in de buitenspeler. "Ik wil graag dat het goed gaat bij Heracles, dat we deze lijn voort kunnen zetten, ik heb net voor twee jaar bijgetekend. Vorig jaar had ik een moeilijke tijd, toen heeft deze club me overal mee geholpen. Nu gaat het goed en is het aan mij om wat terug te doen. Ik ben nuchter, raak niet snel in de war van al die verhalen. Maar wat ik uiteindelijk wel graag zou willen is dat Heracles uiteindelijk een mooi bedrag aan me verdient."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen