Malaise kampioen Juventus in Serie A duurt voort

12 september 2015, 22:49

De afgelopen jaren was Juventus niet te stoppen in de Serie A, maar in het seizoen 2015/2016 schiet de ploeg uiterst moeizaam uit de startblokken. Ook in de derde wedstrijd stelde de regerend landskampioen teleur, het kwam voor eigen publiek tegen Chievo Verona niet verder dan een zwaarbevochten 1-1 gelijkspel.

Juventus verloor in zijn eerste twee duels dit seizoen van Udinese (0-1) en AS Roma (2-1). Het snakte zodoende naar een succesje, zeker met het oog op de naderende Champions League-kraker tegen Manchester City. Maar dat succesje kwam er niet, hoewel het eerste puntje van het seizoen binnen is. Maar het 1-1 gelijkspel tegen Chievo zal voor de Oude Dame aanvoelen als een nieuwe nederlaag.

Perparim Hetemaj, in het verleden kort speler van FC Twente, zorgde ervoor dat Juventus vroeg in de wedstrijd op achterstand kwam. De Fin scoorde na vijf minuten, hij liet Gianluigi Buffon kansloos met een prachtig schot van net buiten het strafschopgebied. Dit doelpunt leek Juventus een volgende nederlaag te gaan bezorgen, maar in de slotfase bracht Paulo Dybala de thuisploeg met een benutte strafschop op 1-1.

Met zeven punten, zes meer dan Juventus, is Chievo voorlopig mede-koploper in Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen