De Graafschap verliest weer: "Heel moeilijk allemaal"

13 september 2015, 11:00

Vijf wedstrijden en nul punten. Dat is de harde werkelijkheid voor De Graafschap in de Eredivisie. Zaterdagavond leek de ploeg op weg naar haar eerste punt tegen AZ, maar de Alkmaarders namen in de tweede helft na een 1-1 tussenstand toch nog afstand van de promovendus. De Graafschap-coach Jan Vreman raakt door de slechte start nog niet paniek, maar weet wel dat er een zwaar seizoen wacht.

Vreman doet er alles aan om zijn ploeg naar het niveau van de Eredivisie te stuwen. "We trainen iedere dag keihard om er vastigheden in te krijgen. Daar ben je continu mee bezig. Doelpunten voorkomen en kansen afmaken", legt hij uit aan Omroep Gelderland. Tegen AZ hadden De Superboeren het lastig, al deed het in bepaalde fases behoorlijk goed mee. "Daar moet je vertrouwen ook putten. Je kunt dit een plaats geven en dan ga je door. Minpunt is dat je ook weer wat weggeeft. De verhoudingen kloppen op dit moment gewoon niet. Maar ik denk ook dat AZ een van zijn betere wedstrijden speelde."

Vreman zit na de vijf nederlagen nog niet stuk, zo geeft hij aan. "Nee, leeg ben ik niet. Er zijn gewoon oplossingen om het beter te gaan doen, maar natuurlijk is wel heel moeilijk allemaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen