Sunderland krijgt nieuwe dreun en staat laatste in PL

13 september 2015, 17:01

Er wacht Dick Advocaat dit seizoen een hels karwei om Sunderland wederom voor degradatie te behoeden. De ploeg verloor vandaag (zondag) voor de derde keer in vijf duels, dit keer was Tottenham Hotspur met 0-1 te sterk in het Stadium of Light.

Advocaat had basisplaatsen ingeruimd voor Patrick van Aanholt, Jermain Lens en ook Ola Toivonen. De ploeg had lange tijd uitzicht op een resultaat, maar kreeg in de laatste tien minuten toch nog het deksel op de neus. Tottenham-middenvelder Ryan Mason dompelde Sunderland met een mooi lobje in rouw. Hij moest overigens kort daarna nog geblesseerd het veld verlaten. Na de goal van Mason was Sunderland nog wel dicht bij de gelijkmaker, maar invaller Jack Rodwell teisterde met een hard schot de lat.

Door de nederlaag wordt de situatie in de Premier League zorgelijk voor Advocaat en zijn club. De ploeg staat met twee punten uit vijf duels onderaan. Het wacht nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Voor Tottenham komt de zege op het juiste moment, want de Londenaren speelden voor vandaag drie keer gelijk in de competitie. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen