Huntelaar sloopt cornervlag: "Die gaat mee naar huis"

13 september 2015, 21:38

Met een gemiste strafschop en het winnende doelpunt speelde Klaas-Jan Huntelaar zondag de hoofdrol in de thuiswedstrijd van Schalke 04 tegen FSV Mainz 05 (2-1). De Nederlandse aanvaller is blij met de drie punten en heeft bovendien een souvenir overgehouden aan het duel.

"We hebben in de eerste helft heel goed gespeeld en veel kansen gekregen", aldus Huntelaar op de clubwebsite. De Oranje-international miste al in de vierde minuut een penalty - zijn vierde op rij in de Duitse competitie, een evenaring van een negatief record - en mede daardoor was de ruststand in Gelsenkirchen 1-1. "We hadden het eerder moeten beslissen, maar we wisten ook dat wanneer we zo zouden blijven spelen, die goal wel zou komen."

Dat doelpunt kwam er inderdaad, door toedoen van Huntelaar. "Na die goal was ik erg opgelucht, vooral omdat ik eerder een penalty had gemist", vervolgt de Achterhoeker. Hij rende naar de hoek van het veld en trapte uit vreugde de cornervlag kapot. "We zijn tevreden, alleen heeft de cornervlag het niet overleefd. Die neem ik mee naar huis. Daar heb ik een klein museum en deze past daar goed in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen