El Hamdaoui sluit nieuw dienstverband bij AZ niet uit

14 september 2015, 10:31

Mounir El Hamdaoui zit na zijn vertrek bij Fiorentina nog altijd zonder club en houdt in het kader hiervan zijn conditie op peil bij AZ, de club waar hij eerder in zijn carrière drie seizoenen onder contract stond en de landstitel wist te grijpen in 2009. De 31-jarige aanvaller traint in eerste instantie alleen mee met zijn oud-werkgever, maar sluit niet uit dat hij zich weer aan de Alkmaarse club zal verbinden.

"Ik ben hier om mijn conditie op peil te houden, maar je weet nooit wat er in de toekomst zal gebeuren", geeft El Hamdaoui aan in gesprek met AZ TV. "Ik hoop gewoon op een mooie club en ondertussen wil ik de jonge jongens hier helpen met mijn ervaring", zegt de aanvaller, die de afgelopen jaren actief was voor Ajax, Fiorentina en Málaga.

"Ik wil lekker trainen met de groep, ik ben transfervrij", zegt El Hamdaoui verder. "Tot nu toe is er nog niet iets langskomen waarvan ik dacht 'dit is het'. Daarom heb ik gevraagd of ik met AZ mag meetrainen. Mijn plannen zijn om weer bij een goede club te komen, die op niveau speelt. Dat is waar ik op hoop."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen