Buffon: "Manchester City kan Champions League winnen"

15 september 2015, 08:19

Nationaal presteert Manchester City al jaren uitstekend, maar internationaal wil het niet vlotten. Verder dan de achtste finale kwam de Engelse topclub nog nooit in de Champions League. Maar dit seizoen is het één van de kanshebbers om het toernooi te winnen, denkt Juventus-keeper Gianluigi Buffon.

Buffon opent met Juventus de CL-groepsfase met een uitwedstrijd tegen Manchester City. "Iedereen kijkt uit naar dit duel", stelt de Italiaanse doelman. "Voor mij wordt het ook de eerste keer dat ik in dit stadion speel. Manchester City kan dit seizoen de Champions League winnen en voor ons is het mooi om het toernooi af te trappen met zo'n zware test. Het is voor ons de beste manier om onszelf weer terug te vinden", verwijst hij naar de dramatische start van zijn club in de Serie A. In drie competitieduels pakte de landskampioen één punt.

Juventus bereikte vorig seizoen de finale van de Champions League, waarin FC Barcelona te sterk was. Datzelfde Barça bleek in de achtste finale, evenals een jaar eerder, te sterk voor Manchester City.

Manchester City en Juventus staan vanavond (dinsdag) vanaf 20.45 uur tegenover elkaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen