Real-coach Benitez: "Ronaldo is nu de allerbeste"

15 september 2015, 08:39

Alle ogen zullen in de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Shaktar Donetsk weer gericht zijn op Cristiano Ronaldo. De Portugees scoorde dit weekend vijf keer in het Primera Division-duel tegen Espanyol en werd daarmee topscorer aller tijden van Real Madrid in de Spaanse competitie.

Rafael Benitez, de nieuwe coach van Real Madrid, geniet met volle teugen van Ronaldo. Toch wilde hij in aanloop naar de wedstrijd tegen Shaktar niet zeggen dat de Portugees de beste voetballer aller tijden is. "Cristiano is fantastisch, hij is absoluut één van de beste spelers ooit. De beste? Dat kan ik niet zeggen, ik heb ook met andere hele grote spelers gewerkt. Maar op dit moment is hij absoluut de allerbeste", sprak hij.

Bij Real Madrid wordt de 30-jarige Ronaldo inmiddels in één adem genoemd met legendes Alfredo di Stefano en Raúl Gonzalez Blanco. "Di Stefano heb ik nooit zien spelen, maar ik heb begrepen dat hij geweldig was", zegt Benitez. "Dat laatste geldt ook absoluut voor Raúl. Ronaldo hoort in hetzelfde rijtje thuis."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen