Geplaagd Chelsea trapt CL af zonder Falcao

15 september 2015, 13:38

Radamal Falcao mist de eerste Champions League-wedstrijd van Chelsea dit seizoen, woensdag tegen Maccabi Tel Aviv. De Colombiaanse aanvaller kampt met een lichte blessure, gaf manager José Mourinho daags voor het duel aan. Oscar en Baba Rahman zijn daarentegen weer fit en kunnen spelen.

Chelsea hoopt tegen Tel Aviv de frustraties van de mislukte seizoensstart in de Premier League van zich af te kunnen spelen. De landskampioen staat na vijf duels zeventiende in de nationale competitie. Mourinho kondigt aan dat hij zijn team, mede door de moeizame resultaten, op enkele plaatsen gaat wijzigen. "Ik ga een paar veranderingen doorvoeren om een andere dynamiek te krijgen. Spelers die weinig in actie gekomen zijn, krijgen een kans", aldus de Portugees. In paniek is de coach naar eigen zeggen absoluut niet. "Waarom zou ik dat zijn? We weten wie we zijn, de kampioen van Engeland. Waarom zouden we in de problemen zijn?"

Belangrijk is vooral om nu drie punten te pakken tegen Maccabi, stelt Mourinho. "We willen ons kwalificeren voor de volgende ronde, dat is belangrijk. Een overwinning woensdag is een goede eerste stap."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen