'Hattrick-held' Ronaldo trots op doelpunten en records

16 september 2015, 10:27

Cristiano Ronaldo maakte dinsdagavond drie doelpunten voor Real Madrid in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Shaktar Donetsk. Door zijn derde hattrick in de Champions League staat de Portugese superster alweer op tachtig doelpunten in het prestigieuze Europese toernooi. De topscorer aller tijden in de CL is trots.

"Ik ga er niet over liegen. Het moge duidelijk zijn dat ik zeer blij ben met alle doelpunten en records", zegt Ronaldo na de wedstrijd tegen Shaktar op de UEFA-website. "Het maakt me trots dat ik zo ver gekomen ben, maar ik moet het team ook noemen. Mijn medespelers hebben me ontzettend veel geholpen", aldus de Portugees.

De 4-0 zege op Shaktar laat zien dat Real Madrid steeds beter aan het worden is. "Het was een goede pot voetbal", stelt Ronaldo, die afgelopen weekend vijf keer scoorde tegen Espanyol (0-6 winst). "We zijn op de goede weg, het gaat prima. We hebben vertrouwen en willen zo door blijven gaan."

Rafael Benitez, de coach van Ronaldo bij Real Madrid, liet na het duel met Shaktar weten dat hij Ronaldo zonder twijfel de beste speler vindt. "Er is geen discussie mogelijk. Ronaldo is de beste speler ter wereld. Ik heb hem het hoogst zitten", zei de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen