Ajax zonder Heitinga, maar met Dijks, Serero en Younes

16 september 2015, 14:11

In de wedstrijdselectie van Ajax voor de Europa League-wedstrijd tegen Celtic hebben enkele mutaties plaatsgevonden. John Heitinga en Yaya Sanogo kunnen wegens fysieke klachten niet hun opwachting maken en ontbreken daarom in de 18-koppige selectie van de Amsterdammers.

Zowel Heitinga als Sanogo is niet helemaal wedstrijdfit. "John heeft wat kleine irritaties. Ik kan donderdag alleen spelers gebruiken die honderd procent fit zijn. Sanogo viel uit bij Jong Ajax, weliswaar uit voorzorg, maar ook hij is niet volledig fit", aldus coach Frank de Boer op de Ajax-website.

Omdat Riechedly Bazoer door zijn rode kaart tegen FK Jablonec geschorst is, maakt Thulani Serero zijn rentree in de wedstrijdselectie. De Zuid-Afrikaanse middenvelder stond een tijdje buitenspel, omdat hij tijdens de voorbereiding een vervelende enkelblessure opliep. Ook Mitchell Dijks is weer bij. De linksachter is hersteld van zijn spierblessure. Tot slot behoort ook zomeraanwinst Amin Younes tot het keurkorps van coach Frank de Boer.

De volledige selectie van Ajax

Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Thulani Serero, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer en Mitchell Dijks.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen