'PSV is sterkhouder Guardado zes weken kwijt'

17 september 2015, 23:47

De prachtige Champions League-zege op Manchester United krijgt een vervelend staartje voor PSV. Middenvelder Andrés Guardado viel geblesseerd uit en onderzoek in het ziekenhuis heeft volgens het Eindhovens Dagblad uitgewezen dat de Mexicaan zo'n zes weken uit de roulatie is.

Daags na het duel bracht PSV al naar buiten dat er schade was aan de enkelbanden van Guardado en dat het herstel 'zeker enkele weken' zou duren. Inmiddels is, volgens de regionale krant uit Eindhoven, duidelijk geworden dat het wel een week of zes kan duren voordat de Mexicaan weer kan voetballen. Dat is een flinke tegenvaller voor PSV, want Guardado is één van de meest belangrijke spelers in het elftal van coach Phillip Cocu. Met een prachtige pass op Maxime Lestienne, die vervolgens Luciano Narsingh bediende, stond Guardado aan de basis van het winnende doelpunt van PSV in de wedstrijd tegen Manchester United.

De 28-jarige Guardado mist door zijn blessure sowieso het volgende duel van PSV in het miljoenenbal, over een kleine twee weken tegen het Russische CSKA Moskou. Vermoedelijk komt ook de derde groepswedstrijd, op woensdag 21 oktober, te vroeg. Dan speelt PSV in Duitsland tegen VfL Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen