Botteghin en Kramer kunnen spelen tegen Roda

18 september 2015, 13:53

Coach Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord zit voor de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade ruim in zijn keuzes. De voormalig linksback kan weer over verdediger Eric Botteghin beschikken, daarnaast is Michiel Kramer volledig hersteld van een enkelblessure. Ook hij behoort tot de wedstrijdselectie.

Kramer viel vorige week, thuis tegen Willem II, geblesseerd uit. De kwetsuur zag er ernstig uit, maar na enkele dagen trainde de aanvaller alweer volledig mee. De verwachting is dat hij in Kerkrade weer in de basis begint en hetzelfde geldt vermoedelijk voor Eljero Elia, de matchwinner tegen Willem II. Hij leek geschorst te gaan worden na een rode kaart bij de beloften, maar werd vrijdag vrijgesproken door de tuchtcommisisie. Van Bronckhorst doet in Limburg weer een beroep op de aanvaller, maar heeft hem ook aangesproken op zijn gedrag. "Ik heb hem gezegd dat hij bij de beloften niet in dit soort situaties mag komen", citeert RTV Rijnmond hem.

Of Botteghin ook in de basis start, is niet duidelijk. Tegen Willem II stonden Sven van Beek en Jan-Arie van der Heijden centraal achterin, Rick Karsdorp was in die wedstrijd de rechtervleugelverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen