Clasie heeft Premier League-debuut in het zicht

18 september 2015, 18:41

Er is licht aan het einde van de tunnel te zien voor Jordy Clasie. De middenvelder maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar Southampton, maar wacht nog steeds op zijn debuut in de Premier League. Komende maandag hervat hij echter de training, waardoor hij op korte termijn weer in actie lijkt te kunnen komen.

Clasie speelde aan het begin van het seizoen met Southampton mee tegen Vitesse, maar hield aan het duel in de Europa League-voorronde een hamstringblessure over. Bij zijn rentree, in het beloftenelftal van de Engelse club, liep hij vervolgens een enkelblessure op. Hier was hij aan tijdje zoet mee, maar Clasie heeft nu wel zijn rentree in het zicht. "Hij hervat maandag de groepstraining en heeft dan nog een week nodig", zegt manager Ronald Koeman.

Mocht Clasie inderdaad binnen twee weken terugkeren in wedstrijdverband, dan kan Oranje-bondscoach Danny Blind een beroep op hem doen voor de laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden van Nederland tegen Kazachstan en Tsjechië. Deze worden op 10 en 13 oktober gespeeld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen