Ajax reist zondag zonder Serero af naar Kralingen

19 september 2015, 13:21

Thulani Serero kwam afgelopen donderdag als invaller nog in actie tijdens het Europa League-duel met Celtic (2-2), maar hij hoeft dit weekend niet op speelminuten te rekenen bij Ajax. De kleine Zuid-Afrikaan is door coach Frank de Boer buiten de wedstrijdselectie gelaten voor de uitwedstrijd van zondag tegen Excelsior.

Riechedly Bazoer heeft doorgaans een basisplaats bij Ajax, maar ontbrak door een schorsing tegen Schotten. Dat maakte het voor Serero mogelijk om weer eens minuten te maken bij Ajax. Tegen Excelsior is Bazoer echter weer van de partij, waardoor Serero dit weekend achterblijft in Amsterdam. Overigens zit Amin Younes zoals verwacht wel bij de selectie. De Duitser begon donderdag tegen Celtic in de basis en maakte een uitstekende indruk op de linkervleugel.

De volledige selectie Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Riechedly Bazoer, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer en Mitchell Dijks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen