Mourinho vindt Diego Costa man van de wedstrijd

19 september 2015, 17:41

Volgens Chelsea-manager José Mourinho was Diego Costa zaterdag de man van de wedstrijd in de derby tegen Arsenal. De regerend kampioen van Engeland won op het eigen Stamford Bridge met 2-0 van de stadgenoot, al werd het verschil pas gemaakt nadat Arsenal-speler Gabriel Paulista van het veld was gestuurd. Die rode kaart leek hem echter aangesmeerd door Diego Costa.

"Hij bracht alles en speelde zoals je moet spelen in dit soort wedstrijden", zei Mourinho na afloop bij de BBC over het optreden van Diego Costa. Over het incident met Gabriel kon de oefenmeester niets zeggen. "Want ik heb het nog niet gezien op televisie en op het veld gebeurde het te ver weg voor mij. Maar de scheidsrechter en zijn assistent hadden beide dezelfde reactie, dus dan zullen ze het wel weten."

Voor Chelsea was het pas de tweede zege van het seizoen in de Premier League. Mourinho is er blij mee. "Dit was een goede, belangrijke en verdiende overwinning. Wat kan ik nog meer zeggen? Individueel hebben de spelers ook een goede prestatie geleverd. De principes van ons spel worden weer zichtbaar. We speelden met meer tempo, waren goed in balbezit en hadden bij balverlies de juiste reactie", besloot de Portugees.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen