Cambuur en Twente weten opnieuw niet te winnen

19 september 2015, 20:42

Cambuur en FC Twente hebben de punten gedeeld in Leeuwarden. Beide ploegen kregen uitstekende mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar zeker voorin ontbrak het aan effectiviteit: 0-0.

Cambuur en FC Twente wachtten op voorhand nog altijd op hun eerste competitiezege. De thuisploeg begon weliswaar met een prima gelijkspel in Zwolle, maar verloor vervolgens vier duels op rij. Het elftal van trainer Henk de Jong, die tijdens de wedstrijd tegen Twente de volle steun kreeg van de aanwezige supporters, incasseerde maar liefst twintig tegentreffers in vijf wedstrijden.

De ploeg kreeg wel een handjevol kansen om op voorsprong te komen in Leeuwarden. Hakim Ziyech krulde de bal veelvuldig gevaarlijk voor het doel uit corners en was ook dichtbij na een steekpass, maar de aanvoerder kon geen vuist maken. Maar zijn ploeggenoten brachten te weinig. Spits Michael Olaitan was vrijwel onzichtbaar en Twente creëerde opvallend (veel) minder dan tegen Ajax vorige week. Ook Jerson Cabral liet nauwelijks iets zien.

Beide ploegen konden uiteindelijk niet toeslaan, het ontbrak aan effectiviteit en overtuiging voor het doel. Cambuur (2 punten) en FC Twente (3 punten) moeten dus nog steeds wachten op een eerste zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen